NATO kommer Norge til unnsetning

11/23/2018

Stein Krosby - VG Verdens Gang

«NATO KOMMER NORGE TIL UNNSETNING» Historisk sett så er det Russland som har kommet Norge til unnsetning. Vikingkongen Olav den hellige, som grunnla Norge i år 1016, måtte rømme fra opprøret mot ham for å ha innført kristendommen i Norge. Russland kom han til unnsetning og reddet ham. Sigurd Jorsalfar ble reddet av Russland etter at han hadde vært i Jerusalem og reddet Israel fra islam, der han ga bort alle 60 Viking-krigsskip og alle sine 10 000 soldater for å trygge Israel, som da var styrt av en kristen konge.

Israel var ekstremt presset av islam som senere vant krigen og erobret Israel i over 1000 år. Sigurd Jorsalfar fikk en russisk dronning av Russland da han vandret til fots igjennom Russland på vei tilbake til Norge.

Mottagelsen i Russland var ekstremt høytidelig og hjalp ham på alle måter. Det var ikke Sverige, Danmark eller England som støttet Norge og våre viking- konger, det var Russland. Norge nektet i 1814 å bli tatt av Sverige, som alle stormaktene hadde bestemt. Fordi Danmark-Norge hadde kjempet på Napoleons side og tapt krigen.

Igjen støttet RUSSLAND NORGE i å bli fritt land, og lage sin egen grunnlov. Norge i 1905. DA BLE NORGE OGSÅ STØTTET AV RUSSLAND, da Norge ble reddet fra krig, fordi Norge ulovlig brøt ut av unionen med Sverige. Norges kongefamilie, som opprinnelig kommer fra Danmark, fordi Norge var underlagt Danmark i mange år, er i nær slekt med Tsar Nikolaj II av Russland. Moren var født prinsesse Dagmar av Danmark (født i København 1847, død i København 1928), datter av kong Cristian IX av Danmark og dronning Louise (av Hessen-Kassel). Dagmar var tante både til dronning Maud og kong HAAKON VII. Som tsarina tok hun navnet Maria Fjodorovna. Norge har til de grader en historie der Russland er med.

Så kom 9 april. 1940, Norge ble innvandret av Tyskland og nazistene, Norge kjempet med det vi hadde inntil Øst-Finnmark ble frigjort fra tysk okkupasjon høsten 1944, da sovjetiske soldater ankom Bjørnevatn 25. oktober 1944.

Russerne gjorde endog den kjempebragd å befri selveste Berlin, der Hitler i siste liten måtte redde seg fra å bli fanget ved å begå selvmord. Ved freden i 1945, beordret Stalin de russiske soldater i Norge, som hadde befridd Øst-Finnmark, resolutt hjem med en gang. Da Churchill brukte ordet «jernteppet» om Sovjet i en tale i USA noen år etter krigen, ble han resolutt kastet ut av USA av president Truman, og endog av Norge ved at Kong Haakon avlyste besøket til Churchill i Norge. Russland måtte vises den HØYESTE ære og takknemlighet og respekt. Punktum.

Å lage en fiendefortelling av Russland, som har støttet oss fra Norge ble grunnlagt av Olav den hellige, og senest befridde oss i 1944 uten hjelp av EN ENESTE amerikansk eller engelsk soldat, er horribelt. Russland har i ytterst kritiske

situasjoner med toppfare for krig fra England og Frankrike og Sverige mot Norge alltid støttet Norge.

Stein Krosby