AKTIVITET

Her finner du informasjon om våre aktiviteter

Konferansen i Yalta den 25. og 26. oktober var en samling for organisasjoner og foreninger fra forskjellige land som jobber for et godt forhold til Russland og spesielt til Krim. I tillegg var flere politikere, statsviter og rådgivere invitert. Konferansen ble ledet av Georgy Muradov som er visestatsminister på Krim og rådgiver til president Putin....

I navnet av foreningen Folkediplomati Norge sendte jeg i går kondolanse til utenriksminister Nataliya Nikonorova i DNR etter drapet på president Aleksander Zakharchenko. Dette attentatet viser atter en gang at regimet i Kiev ikke holder seg verken til løfter eller avtaler.
Vi hadde mulighet å møte Aleksander Zakharchenko to ganger i år der vi hadde...

Sobibor

25.08.2018

Den russiske ambassaden i Norge viste i går filmen "Sobibor" i Oslo og flere medlemmer av Folkediplomati Norge var til stede. Etter filmen hadde vi et møte for å snakke om fremtidige prosjekter, reisen til Krim og til Donetsk osv.

En delegasjon fra Folkediplomati Norge var på besøk i Moskva i forrige måned. Siden fotball VM var i full gang var byen full av fotballfans fra alle verdens kanter. En veldig åpen, god og avslappet stemning overalt i hele byen, på Metroen eller i kaffene.
Vi hadde planlagt lenge et møte med Dr. Georgy Muradov som er visestatsminister på...

«Народный дипломат» Норвегии Хендрик Вебер в пятый раз приехал в Крым - теперь на экономический форум в Ялту. В прошлый раз он давал интервью Федеральному агентству новостей в марте во время выборов президента России: норвежец тогда был добровольным наблюдателем в Севастополе и других городах Крыма.